En torsdag i mitt liv

Jepp, idag var det jobb igen. Upp klockan 6, gaah, åt frukost, fixade mig i ordning och sen cyklade jag till jobbet. Det var mycket att göra hela dan så på eftermiddan kände jag mig riktigt trött. Jag slutade klockan tre för ovanlighetens skull och så hittade jag en ny, mycket kortare väg att cykla hem. Den tar typ 20 min istället för 30-40 min. Yaaay!

Nu på eftermiddan har jag skrivit CV och ansökningsbrev. Jag tänkte skicka till lite olika sjukhus inför sommaren. Jag har ju mitt jobb på äldreboendet och dom har frågat mig 500 gånger när jag vill jobba i sommar, vilket är hur bra som helst men jag skulle gärna vilja jobba på sjukhus också och få lite mer action än vad det är på ett äldreboende. Det kan nog vara riktigt roligt och lärorikt.

Imorrn börjar jag inte förrän klockan 12. Det betyder sooovmorgon! Skönt som tusan.

Världens finaste väder var det idag. Solen sken med ett bländande leende hela dan. Nu är klockan halv se och det är förtfarande inte riktigt mörkt. Det känns bra att vi går mot ljusare tider nu tycker jag! Jag längtar till vår och sommar! Tänk er att kunna gå ute en varm sommarkväll utan någon jacka och vinden blåser sådär ljummet så man blier alldeles glad i kroppen!! Inte långt kvar nu :D

♥-♥-♥

Skor

Jepp! Jag fick ett par aldeles nya, fina skor av min Mami idag! En lite för tidigt påskpresent kanske ? Vi åkte till Kista Centrum och kollade runt lite allmänt i olika affärer. Vi hade inte tänkt att köpa nåt egentligen. Skorna hittade vi på Wedins, första gången jag har köpt något därifrån faktiskt. Hur söta som helst, mörkbruna, mockasin-aktiga. Perfekt att ha i vår. Skor är något jag inte kan ha för mycket av, precis som parfymer :):).

Imorrn ska jag up tidigt och jobba igen. Börjar sju som idag, Imorrn blir det cykel till jobbet. det tar för lång tid att gå. 45 minuter om inte mer. Det regnade imorse också. Hoppas att det inte gör det imorrn.

Nu ska jag kolla lite på tv sen sooova.
Gonatt ♥

Singstar

Mamma och jag har precis sjungit Singstar. Hur kul som helst. Jag höll på att garva på mig halva tiden. Nu är jag hes men shit vad roligt det var.

Imorrn ska jag jobba. Upp klockan 6 på morgonen, äta frukost och ta en powerwalk i typ 40 minuter till jobbet. Jajjemänsan. Hurtigt värre. Men det är jättebra att jag kan jobba så jag får in lite pengar.

Nu kollar jag på "I huvudet på Gynning". Hon är en skön tjej den där Carolina.

Gah, hoppas jag kan somna tidigt idag så jag orkar pallra mig upp imorrn.

Gonatt ♥

Sthlm

Efter en halvgalen vecka, med Belly bland annat, lämnade jag staden Örebro bakom mig för att åka till Stockholm. Mamma kom och hämtade mig och vi passade på att sätta upp min gardinstång som hade ramlat ner för hundra år sen. På vägen stannade vi såklart i Hummelsta, Enköping. Världens största godisbutik, mmmmums.

På lördagkvällen kollade vi på melodifestiveln. Jag gillade Therese Andresson bäst. Näst bäst Bwo's låt. Bwo och Frida gick till Globen och Therese till Andra Chansen.

Igår träffade vi mormor och Igge och åt lax tillsammans med henne. Trevligt, trevligt.

Idag skiner solen som bara den. Jag har ringt massa samtal idag och strax ska jag til Täby Centrum för att göra lite ärenden och kika runt lite. Förhoppningsvis får jag jobba mycket den här veckan, Jag har skrivit upp at dom kan ringa mig varje dag så Riiiiing för tusan.

Jag ska försöka få tillbaka min rosa jacka från Zandra också. Har inte sett den sen i höstas typ...

Nu ska jag skynda mig till Täby!

Lateeeeer ♥

Ressugen!!

Åååh jag vill så gärna ut och resa. Ett par dagar någonstans i Europa nu i vår vore så härligt. Att komma bort från vardagen ett lite tag... Jag har suttit hela morgonen och kollat på flybiljetter lite varstans, haha. Det finns asbilliga biljetter hos Ryanair. Helst av allt vill jag åka till USA. New York, Florida, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas...Åååååhhh. I sommar ska jag för tusan åka!


image159

lunchtime

Nu sitter jag och äter lite lunch innan det är dags att bege sig till biblioteket för att plugga till läkemedelstentaan. Bara fem dagar kvar nu :/. Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra...

Såg King Kong igår, helt okej film men lite overkliga scener ibland. Slutet gillade jag inte, när dom sköt på King Kong. Var tvungen att byta kanal, jag pallar inte när folk skjuter på djur.

Melodifestival i lördags. Sanna Nielsen och Rongedal gick vidare till Globen. Sanna var asbra tycker jag. Carola och Andreas gick till Andra Chansen vilket var lite av en skandal. Låten var rätt bra och Carola var jättefin i håret. Hoppas dom går till Globen.

image158

Fest, godis och melodifestival

Igår var det partaj som gällde. Jon kom hem till mig så drack vi lite vin och lyssnade på musik. Sen gick vi till Adlen där Anisa, Dolly och Hadija var. Vi chillade, drack och dansade lite. Micke ringde fyllesamtal till mig så vi snackade lite. Runt halv tolv begav vi oss till Kåren. Där träffade vi Sandra och Elin som var på riktigt partyhumör. En lyckad kväll i glada vänners lag blev det.

Nu är det melodifestival och gooodis som gäller.

Peace ♥

Glad alal hjärtans dag

Glad alla ♥-s dag allihopa!

Idag är det en riktigt fin och solig dag. Jag ska äta lite frukost och sen bege mig til skolan. Det lär bli en dag som alla andra idag för min del. Ingen dejt i alla fall. Blää. Men jag är glad ändå.

♥-an till all som behöver det, idag och varje dag.

image157


Muahahah

När gick jag upp idag då? Klockan 8! Juste! Jajjamänsan! Åtta på morgonen gick jag upp, åt frukost, plocka undan lite och läste lite farmyy. Nu ska jag gå till bibblan för jag pallar inte att plugga hemma asså. Beh...

Strömavbrott, sol o bibbla

Whoa! Strömavbrott i typ hela Öret igår. Jag låg och kollade på "En annan del av Köping" i lugn och ro och helt plötsligt så dog allt och det blev kolsvart. Jag gick ut i korren och snackade lite med mina neighbours så tände vi lite ljus och så. Det kändes asskumt men det funkade rätt bra med ljusen och det. Efter ca 40 min kom strömmen tillbaka.

Idag har det varit jättefint väder med skinande sol. Jag chillade på förmiddan och gick till biblioteket och pluggade farmakologi. Jag försökte äta en en Daim i tysta rummet men det lät lite väääl mycket.

Nu är et lasagne och Sjukhuset på tv som gäller!!

Byeeeeee ♥

Söndag

Idag har jag lagat lasagne igen! Den blev ännu godare än förra gången faktiskt. Jag åt en portion och fick fyra matlådor!! Bra va?! Förutom att laga lasagne har jag tvättat och dammsugit. Alltid bra att göra på söndagar tycker jag.

I fredags skulle vi gått ut så jag satt och väntade på Anisa och drack vin under tiden. Det tog en bra tag innan hon kom så jag han bli riktigt på G av det där vinet, haha. Sen vette tusan vad som hände rikigt men jag traskade iväg till kåren själv, snackade med lite folk och sen gick jag hem eftersom jag inte hittade nån av mina vänner. Mobbat :P.


  

Mobbat

Jag skrev värsta inlägget igår men det blev fel på sidan så det blev inget sparat, bbah!

Ikväll blir det ferre!! Jag var på stan och handlade lite med Jon. När vi skulle hem så var det länge kvar till bussen skulle gå så då gick vi hem. Det var jätteskönt med en promenad. Inte för kallt och massa frisk luft! Den energin var riktigt uppfriskande så nu är jag laddad inför kvällen! 

Byyeeeeee ♥

Nattblogg

Nattligt blogginlägg! Tänkte skriva några rader innan jag kryper ner under mitt underbara täcke och intar min skönhetssömn. Idag har varit en lugn dag. Mamma ringde runt 9-tiden och jag gick upp runt 10. Fixade frukost och chillade allmänt. Kollade på Malou igen, haha. Rätt bra program om det inte finns nåt annat att titta på :).

Jag lagade pasta Carbonara på eftermiddan. Mums. Det blev en stor matlåda kvar som kommer räcka till lunch och eventuell fyllemat imorrn. Fina grejer.

På kvällen gick jag till Adlen och åt linssoppa och snacka skiiit.

Imorrn är det partaj som gäller efter en dags pluggande och annat duktigt!!

Måns Zelmerlöw - Brother, oh brother = Rätt skön låt :)

Nu ska jag soooova!

♥♥

Nattblogg

Nattligt blogginlägg! Tänkte skriva några rader innan jag kryper ner under mitt underbara täcke och intar min skönhetssömn. Idag har varit en lugn dag. Mamma ringde runt 9-tiden och jag gick upp runt 10. Fixade frukost och chillade allmänt. Kollade på Malou igen, haha. Rätt bra program om det inte finns nåt annat att titta på :).

Jag lagade pasta Carbonara på eftermiddan. Mums. Det blev en stor matlåda kvar som kommer räcka till lunch och eventuell fyllemat imorrn. Fina grejer.

På kvällen gick jag till Adlen och åt linssoppa och snacka skiiit.

Imorrn är det partaj som gäller efter en dags pluggande och annat duktigt!!

Måns Zelmerlöw - Brother, oh brother = Rätt skön låt :)

Nu ska jag soooova!

♥♥

Tjaaa snygging

Idag har jag gjort grejer asså, oj oj oj! Jag gick upp runt halv tio, helt självväckt. Mamma skulle ringa och väcka mig men hon glömde så jag fick vakna själv. Jag låg och kollade lite på tv, Malou och nåt annat. Sen gick jag upp och dschade, fixade frukost oh satte mig och pluggade!! Juste :). Liten paus blev det för att äta lunch. Hade en minportion med fisk kvar från igår, mums! Sen blev det inte så mycket gjort på ett tag efter det. Runt 3-tiden gick jag till skolan för att ta itu med läkemedelsberäkningen som gick rätt bra faktiskt. Men det var boooring.

Ikväll blir det utgång förhoppningsvis om Hanna Banana svarar i sin telefon nån gång!! Suuuuck. Annars får jag väl dricka lite vin och festa för mig själv. Resten av folket är ju typ upptagna med sina män eller så var dom ute igår...Ja ja vad är väl en bal på slottet.

Har pyttipanna på G på spisen som kommer brännas om jag inte går och kollar den snart.
Cyaaaaa XXX

Fett med Tiiiiiisdag

Idag är det Fettisdagen, eller Semmeldagen!! Men här blir det inga semlor inte. Jag gillar iofs det men det godaste är ju helt klart att köpa egna grejer och göra själv. Det är för mycket grädde och sånt i dom man köper. Nej, det blev en sväng till Ica istället och handlade lite andra nödvändiga saker. Jag ska göra lasagne lite senare i veckan tänkte jag. Idag lagade jag crispies med potatismos och sallad. Rikitigt gott. En choklad med nonstop i råkade smita med också. Dom är ju sååå goda, mums!

När jag kom hem hade jag fått en massa post upptäckte jag. Det visade sig att min mamma♥ hade skickat godis till mig, haha.

Nu ska jag kolla på 2900 Happiness på 3an. Helt ok serie.

Imorrn blir det till skolan och bibblan igen och försöka plugga lite.

Jon den jäkeln skickade en film på mig från i fredags där jag dansar och ser astöntig ut, hehe.

Sist men in minst:

♥ Grattis Freddiebabydarlinghunnypiiiiiiiiieeeee!! ♥

Min Freddie baby fyller 22 år idag och det gör även hans twin Roberrrrto. Ett stort grattis till er båda. Många kramar och kyssar på all möjliga ställen. Mummms!


image154


image153

Städ!

Jepp, idag har jag städat korren så det är skinande rent och doftar fräscht från alla håll och kanter. Nu kan jag lämna över städningen till nästa person och jag behöver inte städa på 6 veckor, yaay :).

Snön har börjat smälta lite, det var helt galet igår. Snön virvlade runt som bara den ute. Fast det var ganska trevligt att se allt det vita för det har ju knappt varit nån snö alls hittills i vinter.

Nu kollar jag på en dokumentär om Olivia Newton-John på 9an. Handlar om hennes karriär före och efter Grease. Lite roligt faktiskt.

X