Gäsp...

Oj oj. Sandra lurade med mig på äventyr igår. Ut på O'learys och Pitchers med Sandra, Sara och Knut. Trevligt som tusan var det men idag är jag inte speciellt pigg. Ska till skolan och förebereda opponentskap. Nån jäkel har kört med en gräsklippare här runt i omgiviningarna sen typ halv åtta imorse. Jag skulle behöva 5 koppar kaffe på raken nu känns det som. Men men...off to make breakfast!!

Ledig dag!

Idag var det min försa lediga dag på hundra år känns det som. Jag tog sovmorgon till kolckan 10. Låg och drog mig lite i sängen och gick sen upp och gjorde en frukost med två ägg och yoghurt. Runt halv ett gick jag ut och la mig i solen på en filt. Superhärligt väder har det varit hela dagen. Jag låg bredvid Hannas filt i typ tre timmar men sen kom hon tillslut så då låg vi och pratade och solade. Runt fyra-fem gick vi in. Jag lagade en underbar tofisk sallad, mums!! Det var länge sen jag åt det. Nu sitter jag här och smälter maten, tänkte gå upp till löparbanan och springa om en halvtimme ungefär. Fick reda på att banan är 400m lång idag. Helt okej runda om man springer i ca 45 minuter.


Grym låt!! Inte säker på om det är rätt video dock men..lyssna och shakea!!
Nicole Scherzinger - Puakenikeni





God morgon alla solstrålar!

Solen skiner och det är en ny dag. Ska gå till skolan snart för att skriva en seminarieuppgift om omvårdnandsdokumentation. Wohooo.

När har Sex and the City filmen premiär? Jag längtar!!




Latinooooo

Top 10 Latino på MTV nu. Caliente!

Idag ska vi skicka in litteraturstudien. Nästan klara, bara lite finslipningar som behövs. Tack och lov att det är klart. En rikitig pain in the ni vet vad har det varit det där men än är det inte över mina vänner. Det känns som att skolarbete aldrig tar slut. Sommaren närmar sig med stormsteg i alla fall och det känns skönt. Även om jag ska jobba mycket kan jag njuta av att inte ha något att plugga åtminstone :).

Happy Monday! ♥

!! MORS DAG !!


Grattis till all mammor på denna speciella dag!!


Jag har världens bästa mamma, wohoo!! Grattis ♥

Mirame Mirame!

Daymn vilket väder det är för tillfället! Regn och kyla som om det vore höst....Brrrrrrrrr!!!

Här kommer en gryyym låt med video som plåster på såren!

Mirame, mirame - Daddy Yankee





Sommarmys!


En underbar kväll på Sandras innegård!

image169

Toooorsdag

Mycket som tusan har vi att göra i skolan nu!! Litteraturstudie, seminarier, studieuppgifter och en hemtenta snart. Phew....

Igår satte jag i hop min nya säng och shiiiiit va skön den är!! Jag sov som en drottning hela natten. Dels är den större än min förra men det är också en riktig, äkta säng, vilken den förra inte var. En liten skumgummimadrass hade jag bara i den. Så himla skönt med en riktig säng.

Idag var vi i skolan och förberedde oss inför seminariet imorrn. Agnes C hade tagit med Carmex till alla oss. Jag är helt kär i min. Amerikanskt läppglans som man får världens mjukaste läppar av. Körsbärssmak också, mmmm.

Nu sitter jag här och mumsar på en linssoppa som jag har gjort helt själv!!!! Jag är såå jäkla stolt. Supergod är den. Det är den första soppan som jag nåogonsin har gjort. Wohoo!

100 höjdare - finaaaal

Final i 100 höjdare ikväll!!!

Grym säsong har det varit. Asköna ställen och männikor. Jag är så himla sugen på att åka till USA nu.

Nu kl 20 är det Outsiders på 5an och Talang på 4an, fast Talang suger tycker jag. Vissa är grymma men juryn suger, bleh!

Ok, ha en bra kväll!



Hanna o så!

I lördags firade vi Hanna Banana som fyllde 21 år i söndags! Grattis grattis. Superkul hade vi. Hanna, Elin, Chrille och jag var hemma hos Elin och förfestade. Lite senare kom Mats och Max och gjorde oss sällskap. Sen åkte vi in till stan och gick på Satin. Det var inte så mkt folk i början så i funderade nästan på att gå men sen helt plötsligt blev det smockfullt. Vi firade Hanna, bjöd henne på drinkar och hon fick ballonger. Det blev en lyckad kväll.

Idag gjorde jag spaghetti och köttfärssås! Mums!


Jag vill ha en säng!

Säng 120 cm sökes! Jag vill haaaa! Letar som en tok på Blocket. Får damp på min hårda 90 säng snart.

Utgång med Hanna, Elin och andra brudar ikväll!