Text

image32






image33


Jaha gott folk, då var jag back in buissness igen då. MYcket, mycket som har hänt senaste tiden. Har som sagt gått igenom lite Britney stuff men det är över och förbi nu hoppas jag!

På skolfronten är det praktisk träning på KTC som gäller för. Sätta syrgas, mäta blodtryck och allt vad det är. Sen närmar sig ju praktiken med stromsteg också. 5 veckor hemma i Stockholm blir det. Känns både roligt men lite tråkigt att vara ifrån alla i Örebro så länge också. Tänkte häromdan på vad otroligt snabbt det här året har gått. Känns inte alls längesen som vi var rädda små nollor som sprang omkring och gjorde diverse lära-känna-lekar. Och nu har vi snart gjort 1/3 av utbildningen.

Annars så lyser solen och temperaturerna tiger sakta men säkert. Mycket trevlig tycker jag! När det är sånt här väder blir jag så sugen på att sitta ute och fika eller grilla eller bara sitta och prata.

Igår gick jag en timmes powerwalk på eftermiddan och på kvällen var jag med Elin och Moa. Dom gick senare till kåren och jag gick hem och kollade på Let's Dance och tryckte i mig ett helt paket vindruvor med glass.
Idag var vi i stan och åt lite pizza och njöt av vädret.
Ikväll är det kåren som gäller men först ska vi till Malin och jag är sen som vanligt! Måste skynda mig nu.

Later y'all!

Alexandranova!

Den här vackra melodin vill jag tillägna min otroligt underbara vän Adlen för att hon ställer upp i alla väder och hon är bäst helt enkelt!




Powerwalk

170054-31
170054-30



Bilderna togs igår med min kära mobilkamera när jag var ute på en eftermiddags-powerwalk. Ja, jafg vet jag tjatar om mina powerwalks men det är helt underbart och min nya grej. Jag rekomenderar alla att gå ut ca 45 minuter i vårvädret. Man blir glad i både kropp och själ.
Idag var jag ute med Moa och gick och hon visade mig massa stigar runtom i the Brickback. Det var jättehärligt väder och solen strålade. Lite blåsigt bara men det är väl till.

Hade egentligen tänkt att åka hem till Stockholm idag men det blir nog imorrn istället. Vi tänkte nämligen dra til Babar ikväll!

En annan sak jag kan rekommendera är fullkorns-cous cous, bulgur och kidney bönor. Mina inköp från gårdagen. Hade cous cous till min köttfärsgryta eller vad man ska kalla det och det var jättegott. Blev massa över så jag tänkte hugga in på den nu.
 Later y'all

p.s. Om det är några stavfel är det för mina händer är så stela och frusna från promenanden. Använd vantar!
p.s.2 Ja vet, bilden är lite mobbad men jag ville att man skulle kunna se hur lycklig man blir av att va ute i solen =)
d.s.

Mitt nya liv !

Från och med igår har jag tänkt att börja leva lite mer hälsosamt och med mer rutiner än tidigare. Jag har nämligen tröttnat på min oorganiserade data-tillvaro. Sena nätter, dåliga rutiner när det gäller mat, för lite motion och frisk luft, för mycket stillasittande vid datorn, för mkt likvor osv. Allt detta gör mig lite smått deprimerad känner jag så därför har jag nu bestämt att jag ska försöka ta tag i saker och ting.

Några exempel på nya saker som ska ingå i mitt liv är:
¤ Ca 45 minuters promenad varje dag
¤ Gå och lägga mig senast kl 01
¤ Festa mindre (yeah right)
¤ Börja engagera mig i studierna (ännu mera yeah right) men jag ska försöka !
¤ Göra någon regelbunden aktivitet som: sjunga i kör, dansa eller träna
¤ Äta mat minst två gånger om dagen och på någorlunda regelbundna tider
¤ Inte äta så mycket choklad
¤ Börja äta sånna där nyttiga bönor

Gick en underbar promenad på ca 80 minuter igår. Det kändes så himla skönt efteråt. Ska gå idag med men inte lika långt. Man upptäcker så mycket nytt när man promenerar kom jag på. Och så får man en massa bra idéer.

Idag skrev Adlen och jag upp oss på dom där KTC-listorna. Bättre sent än aldrig! En massa saker ska vi hålla på med. Provtagning, förbandsläggning, kateter osv. Ska bli kul att göra något praktiskt i stället för en massa idiot statistik!

Saker jag vill just nu:
¤ Se Shakira i Globen 12 mars (idag! snyft)
¤ Se Dolly Parton i Globen 16 mars
¤ Se Sahara Hotnights på Debaser 1 maj
¤ Se Beyoncé i Globen 3 maj
¤ Gå på sweden rock 6-9 juni
¤ Få minst G på alla tentor!! Pleeease!
¤ Hitta en stor, fin o billig lägenhet hyfsat nära där jag bor nu
¤ Flytta tillbaks Stockholm jao
¤ Äta på mongolian barbecue mm
¤ Vara ute och njuta av VÅREN!
¤ Se Joan Jett, min drottning, live !!! ♥♥

X Vårkänslor till alla! X

Mello 2007 !!

Ikväll är det dags! Den svenska melodifestivalfinalen går av stapeln. Jag vill inte segertippa nån men dom bidrag jag gillar är:
# The Ark - The worrying kind
# Måns Zelmerlöw - Cara mia
# Sonja Aldén - För att du finns
# Sanna Nielsen - Vågar du, vågar jag
# Sarah Dawn Finer - I remember love
---------------------------------------------------------------
Bidrag jag gillar men som inte är några favoriter är:
# Andreas Johnson - A little bit of love
# Marie Lindberg - Trying to recall

Sen måste jag nämna det bidrag som jag tyckte var bland de bästa i år :
After Dark - (Åh) när ni tar saken i egna händer

Jag kommer som sagt inte segertippa något bidrag men det verkar ju helt klart som att The Ark kommer få många röster ikväll. Det är en hyfsat bra låt som sätter sig snabbt. Lätt att sjunga med och dansa till. Måns låt tror jag är en sån låt som vi svenskar gillar men som inte skulle gå så bra internationellt. Samma sak med Sannas låt. Den är en klassisk svensk schlager tycker jag och jag blr alldeles varm i hjärtat när jag hör att sånna bidrag fortfarane finns med bland all förnyelse i melodifestivalen. Fröken Sonja Aldén tycker jag är en stjärna på alla sätt och vis. Hon har otrolig röst, grym utstrålning och hon är jättevcker. Låten är superfin men jag är nästan aldrig den som tycker att man borde skicka en ballad till Eurovision. Jag tror att Sara D.F:s ballad har fler chanser än Sonjas om den nu skulle vinna men jag tror ändå på att skicka nån mer uptempo låt. Lilla Marie är ju himla söt med sin spröda röst och gitarr på scen men det blir nog inte lika stor skräll för henne idag som det blev i hennes delfinal. Och till sist Andreas Johnson. Vad ska man säga, bra låt, catchig refräng och typiskt Andreas Johnson-sound. Inte vidare intressant men det funkar.

Det ska bli spännande och se hur det går ikväll...

÷ God Schlager allihopa !! ÷

Tonight is the night

♥♥♥

Ikväll är det Strömpeli-strömpis för fulla muggar gott folk!! Alla tjejerna ska till Sandy Bell och senare bär det in till stan. Det var nästan två veckor sen som jag var ute i Örebro vilket känns väldigt konstigt! Brudarna och jag är ju riktigt hardcore när det gäller partajj så det brukar ju bli ca tre gåger i veckan annars!! I alla fall minst två gånger i veckan. Men pauser är bra emellanåt. Men nu är det dags att bege sig ut och skaka bootyn igen asså!

X Later y'all X

Min kisse!!

Min misse Nina har rymt!! Hon skulle till veterinären så jag lånade bur av Moa. Jag satte in katten i buren och bar den från mig ner till parkeringen utan problem. Sen satte jag in katt och bur i bilen som skulle hämta katten. 15 minuter senare ringer dom från katthemet och säger att katten har rymt ute på motorvägen och att jag inte hade stängt buren ordentligt. Men jag vet ju att under hela den tiden jag har haft Nina har det inte varit några problem alls med att hon har försökt rymma eller nåt sånt och när jag bar ner buren till parkeringen var buren helt stängd. Hoppas hon klarar sig ute i kylan och mörkret...
 ♥ Nina ♥

Feel the beat

::: Det här är ett liiitet utval av vad jag lyssnar på för tillfället:

¤Samson - Regina Spector
¤Go to church - Snoop Dogg, Lil John & Ice Cube
¤Ya no queda nada - Tito Nieves ft. La India
¤Listen - Beyoncé
¤ Three little birds - Bob Marley
¤ För att du finns - Sonja Aldén
¤ Åh när ni tar saken i egna händer - After Dark
¤ Cada momento - Zayra Alvarez
¤ Cherry bomb - Runaways
¤ Do you wanna touch - Joan Jett
¤ Shoreline - Anna Ternheim
¤ Cry for you - September
¤God is girl - Groove Coverage
¤ Irreplaceable - Beyoncé
¤ 48 crash - Suzi Quatro
¤ Come with me - Special D
¤ I'm on fire - Bruce Springsten
¤ Runaway - Groove Coverage
¤ And I am telling you I'm not going - Jennifer Hudson
¤ Rocksteady love - Victoria Silvstedt
¤ Love me or hate me - Lady Sovereign
¤ Viva forever - Spice Girls
¤ Värsta schlagern - Linda Bengtzing och Markoolio
¤ Dangerous - Da Buzz
¤ Yeah Toxic - Britney Spears vs. Usher
¤ Lento - RBD
¤ Club Foot - Kasabian
¤ I believe in miracles - Lena Philipsson
¤ I wanna be sedated - Ramones
¤ Hot night crash - Sahara Hotnights



Vårkänslor

V?rk?nslor

Jag tror att jag börjar få vårkänslor!
Snön smälter och gräsets gröna strån letar sig fram under det kylande vita täcket. Den älskade solen har synts till en del och jag hoppas att det blir mer av det! Det är ju helt underbart när vårsolen börjar värma upp allt och alla efter den mörka, kalla vintern. Blommorna slår ut, fåglarna börjar kvittra och man blir helt glad i kropen

Lite uppdateringar sen jag skrev sist:
Förra måndan kom min syster och va här med mig hela veckan. Vi lagade tacos, gick på bio, var på stan och massa annat. Det var kul. På fredagen åkte vi med mamma hem till Stockholm över helgen. Skönt att komma tillbaka dit ett par dagar.

Angående katten så börjar det gå lite bättre. Hon har börjat äta lite mer på dagarna istället för bara på natten och hon är inte lika tillbakadragen. Hoppas att hon blir lite mer framåt och lekfull snart

Det var allt för den här gången.

XXX