Valborg

Efter mycket om och men, fram och tillbaka så blir dett grillning i Tybble. Vi hade planerat sen förra veckan att vi skulle grilla här men sen helt plötsligt vill inte folk och vissa åkte iväg till Uppsala och alla möjliga ställen. Jag funderade på om jag skulle åka till Natalia i Västerås eller hem till Stockholm. Känner mig dock inte så peppad att åka tåg och hålla på idag eftersom jag var uppe tidigt imorse och skrev tenta och gick och la mig ganska sent igår. Vi får se vad som händer men grillning blir det i alla fall! Mums!

Usö i sommar??

Jag har eventuellt fått jobb på USÖ i sommar!  Nattjobb är det så det blir nattuggleklubben för min del...Har inte bestämt säkert hur jag ska göra än men jag tror at det är en bra möjlighet och spännande arbetsuppgifter. Lite segt emellanåt eftersom det är natt men jag kommer nog ändå att lära mig och vara med om mycket...

Nu ska jag ut i solen!!

sommardag

verkar det bli idag! Såg på vädret att det ska bli upp emot 20 grader. Det är redan varmt och soligt med klarbå himmel. Härligt.

Idag är det sista dan innan tentan så det blir hårdplugg. Kanske går jag ut ich sätter mig en stund. Runt 12 ska jag försöka hitta cykelvägen till sjukhuset för att gå på en intervju.

Missade för övrigt Cashmere maffia haha. Såg sista fem minuterna.

Nu är det frukost och dusch som gäller!

utbytesstudenter...

Utbytesstudenter har sen klockan två idag röjt precis utanför mitt fönster. Först försökte jag vila till ljudet av deras fotbollar, höga musik och prat. Det gick inte så bra. Sen försökte jag plugga och det gick typ en halvtimme sen pallade jag inte. Dom ser ut att ha asmysigt men det är mindre mysigt att sitta inne och försöka koncentrera sig på nåt. Jag ska gå över till Hanna och se om vi kan få nåt gjort.

Cashmere Maffia ikväll

Ikväll ska jag försöka se hela avsnittet för en gångs skull. Av nån anledning ser jag början och slutet men missar alltid mitten.

Kom precis hem från att ha haft föreläsning sen klockan 9 imorse. Funderar på om jag ska gå tillbaka vid ett eller om jag ska vara hemma och plugga till tentan på onsdag. Jag ska i alla fall äta lasagne, det är en sak som är säker!

Rätt skönt väder idag, även fast solen är gömd bakom en massa moln. Hoppas det blir fint väder på valborg. Jag är så himla sugen på att sitta ute och grilla hela eftermiddagen. Jag undrar om det går att få tag på en riktig grill på nåt sätt i stället för att köra med en engångsgrill. Det funkar ju också men det blir godare och det går snabbare med riktig. Vi får se, jag är glad bara vi gör nån form av grillning och det är fint väder! På kvällen är det lite olika planer än så länge. Antingen åker vi in till stan till Adlen och Kamran eller så blir det Hanna, Elin, jag och nån annan kanske här i Tybble och runt Studengatan. Palla köpa biljett till Festivalborg. Boring. Nåt roligt hittar vi nog på!

Dags att äta lunch!
Byeee ♥

Nattuggla

Ska upp tidigt till skolan imorrn och här sitter jag. Hehe.

Var på Ikea med Elin och Madde idag! Dom var aströtta men jag var jättepigg och sprang runt och handlade en massa. Bland annat en blomma och fluffiga kuddar till sängen. Yääy. När jag kom hem fick jag ett ryck och städade igenom 3 år av papper typ. Tre sopkassar bara jag ner till sopnedkastet.

Bild på Hanna och mig från i fredags. Klockan är ca halv två och vi är lite slitna.

Gonatt!!

image168

Jag har en lasagne i ugnen

Jajjamänsan! Gott gott.

Igår var vi på stan på dagen med Sandra innan hon åkte hem till Fagersta för att sedan åka till Kreta i en vecka. Lite avundsjuk är jag men hon är verkligen värd att komma iväg på semester en vecka. Jag fick äntligen pengar igår efter att inte ha haft ett öre på ett år nästan. Så hima skönt att kunna handla mat och lite roliga saker igen nu. Jag köpte en rosa klänning och ett linne på Gina Tricot.

Vi åkte hem runt fyra och började göra oss i ordning. Hanna kom hem till mig runt sex och för en gångs skull var jag klar när hon kom. Jah brukar ju nästan alltid ta hundra år på mig att välja kläder och fixa mig. Vi lyssnade på några techno låtar hehe. Sen gick vi till Adlen och hängde där med Chippen, Dolly och Dollys kompis. Supertrevligt var det. Runt åtta kom Sofie, Camilla, Moa och Bella. Mycket folk blev det. Efter ett tag gic vi till Kåren och fick stå i kö ett tag. Löningshelg så det var många som var ute. När vi väl kom i var det jättekul. Det blev en lyckad kväll.

Veckan i övrigt har varit asmysig. Vi har solat nästan varje dag när vi har varit lediga från föreläsningar och uppgifter. Häromdan låg vi ute i bikini, så varmt var det. Jag är så himla glad att våren äntligen har kommit!! Sol, värme, grillning...det kan inte bli mycket bättre.

Ikväll blir det antingen hemmakväll eller så går jag ut med Elin och Sara. Jag är lite sugen på att bara va hemma och ta det lugnt men Elin försöker tjata med mig så jag får se hur det blir.

Nu ska jag gå och kolla till min lasagne!



God morgon

Idag skiner solen som bara den genom fönstret. Hopps det blir fint hela dan idag.
Igår var det ompremiär på sista säsongen av Sex and the City. Det kommer vara dubbelavsnitt varje gång nu.
Jag gjorde pannkakor igår, mums. Kanske ske äta det till frukost nu, får se. Annars blir det lite musli och knäckebröd.

Engla

Det är så fruktansvärt hemskt och sorligt och ledsamt det som har hänt lilla Engla, 10 år från Stjärnösund.

Jag hoppas att hon har frid. Tänd ett ljus för Engla klockan 21 ikväll och tänk på henne och hennes familj.


image167



Läs om Engla på Expressens specialsajt.

Cashemere maffia ikväll

Lååång dag i skolan var det idag. Tur att Sandy och Hanna var där iaf. Det blir liksom lite väl tråkigt att sitta själv hela dan.
Halva dagen har det regnat och varit kallt men nu är det sol och varmt.
Det känns som det är mycket på gång nu. Jag har fem miljoner datum i huvudet. Jag måste köpa en ny kalender så jag kan skriva ner allt.
Hanna och jag pratade lite om Valborg idag. Då är det fest för hela slanten!

Helgen var relativt lugn. Sandra var hos mig på fredagen och vi gick till kåren. Rätt mycket folk var det men vi var där typ 45 minuter bara för vi kom iväg sent som vanligt hehe.

Hittade det här klippet på youtube. En stor kör som sjunger "Stand by me". Så himla bra.


You go girl !!

Gryyyyyym 10-årig tjej



April, april

Första april idag! Det känns bra, våren är på G nu. Jag har börjat använda tunnare jackor och cykla istället för att ta bussen. Underbar känsla när v'ärmen kommer.

Jag hittade ett klipp där Siw Malmkvist sjunger
"April, april" från 1961.