Miss Tina


! MISS TINA TURNER !
------------------------------
En helt otrolig kvinna med G R Y M röst.
Njut!








::::::::::::::
SIMPLY THE BEST ::::::::::::::
------------------------------


Rodeo woman

     

Då var jag tillbaks i Stockholm efter en liten trevlig helg i Örebro. Det kändes riktigt bra att återse min lägenhet med alla kläder och saker och träffa mina brudar som jag inte stt på år och dar känns det som.
På fredagen gick jag över till Adde och vi förfestade tillsammans med hennes grannar. Vi hade det så festligt att vi nästan glömde bort tiden vilket ledde till att vi när klockan var ca halv ett hoppade in i en taxi och hojtade "kör oss till frimis!". Taxichauffören var för övrigt mycket trevlig. Han hette Björn, spelade gitarr, lyssnade på irländsk musik och skrev poesi.
Väl inne på frimis upptäckte i att det bara var niggaroochies och 18-åringar ute den kvällen men vi var glada ändå och dansade våra bootys.
På lördagen var jag trött och gjorde inte så värst mycket på dan. På eftermiddagen följde jag med Adde till några gamlingar sen gick jag och satte mig i gräset med Elin, Sofie, Camilla, Bella och Jon. Det var knappt att jag kände igen dom efter så lång tid men mysigt var det i alla fall. Efter ett tag kom Adde och vi kila in till Camilla för att senare dra vidare till Frimis (igen). Adde och jag tog taxi som vanligt med Jon i släptåg och dom andra cyklade. Ett bråk hanns med men tillslut kom vi allihopa dit i alla fall. En av kvällens höjdpunkter var helt klart när Elin och jag hittade en tjur. Elin vågade inte hoppa upp på den först så jag fick börja. Jag höll i mig bäst jag kunde men sen pallade jag inte och hoppade av. Fast jag var rätt grym på det där måste jag säga. Sen var det Elins tur, vilket jag har bildbevis på men hon ville inte att jag skulle visa för nån hehe.
På söndagen var jag trött igen. Vi sjutiden på kvällen pallrade jag mig iväg till Elin och låg och tiddade på tv hela kvällen.
::Snipp snapp snut, så var det här blogginlägget slut ::

När Örebroooo marscherar iiiiiiin.....!!

Imorrn åker jag till Örebrooo! Ska bli sjukt roligt. Det finns inte ord för hur mycket jag har saknat alla där! Jag blev värsta nere förut för jag har förträngt allt som har med skolan att göra hela sommaren och idag var jag tvungen att styra upp saker och ting men då insåg jag hur sinnesjukt mycket saker jag har att göra med alla omtentor och tjafs. Plus att jag är out of money också... Så det sög. Men sen ringde jag till världens underbaraste vän och hon gjorde så att jag nu ser ljust på saker och ting och vi ska bli världens grymmaste sjuksköterskor!

HURRA HURRA

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA (min) SOM FYLLER ÅR IDAG ! ! ! !


image84

♥ ♥ ♥

NJUUUUT


pip

image83

har inte så mkt att skriva för tillfället. har jobbat sjukt mycket på sistone men nu ska jag va ledig lite så det är skönt.
låt: danny - play it for the girls