Cashmere Maffia ikväll

Ikväll ska jag försöka se hela avsnittet för en gångs skull. Av nån anledning ser jag början och slutet men missar alltid mitten.

Kom precis hem från att ha haft föreläsning sen klockan 9 imorse. Funderar på om jag ska gå tillbaka vid ett eller om jag ska vara hemma och plugga till tentan på onsdag. Jag ska i alla fall äta lasagne, det är en sak som är säker!

Rätt skönt väder idag, även fast solen är gömd bakom en massa moln. Hoppas det blir fint väder på valborg. Jag är så himla sugen på att sitta ute och grilla hela eftermiddagen. Jag undrar om det går att få tag på en riktig grill på nåt sätt i stället för att köra med en engångsgrill. Det funkar ju också men det blir godare och det går snabbare med riktig. Vi får se, jag är glad bara vi gör nån form av grillning och det är fint väder! På kvällen är det lite olika planer än så länge. Antingen åker vi in till stan till Adlen och Kamran eller så blir det Hanna, Elin, jag och nån annan kanske här i Tybble och runt Studengatan. Palla köpa biljett till Festivalborg. Boring. Nåt roligt hittar vi nog på!

Dags att äta lunch!
Byeee ♥

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se.blogg

har inte sett cashmere mafia, är det bra?

Postat av: emily

Har börjat ladda hem avsnitten, för jag har också haft en tendens att missa dem, eller halva o så :) hehe. kramis

2008-04-28 @ 12:14:44
URL: http://emslo.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

tack för svar

2008-04-28 @ 12:44:22
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback